Ik heb besloten elke week een succesvolle onderneemsters aan jullie voor te stellen:

Estriek

We leven in een tijd van massaproductie, oneerlijke handel en producten zonder authenticiteit. Vakmanschap wordt vervangen door machines waardoor alles perfect, snel en goedkoop is. Ik was opzoek naar een identiek oeroude ambacht werk en wil ik jullie kennis laten maken met  @estriek

 
Het prachtige kleurrijke servies wordt handgemaakt en handbeschilderd in Tunesië. De stad Nabeul is al honderden jaren bekend om de pottenbakkunst. Het ambacht wordt per generatie doorgegeven waardoor deze stad zijn authenticiteit behoudt.
 

De mooiste kleurrijke patronen zijn te zien in de Tunesische cultuur. Estriek heeft als visie de Nederlandse huishoudens kennis te laten maken met het kleurrijke servies. Wist je al het servies van @estriek handgemaakt en beschilderd is? Hierdoor is elke stuk uniek en imperfect ❤️ Een must-have voor elke tafel❤️ 

 

Mamma Mudrikah
Tamar Delight
Bakkerij Samen
Konouzi

Deze week wil ik jullie voorstellen aan Bianca . Ben je opzoek naar oosterse interieur om je huis sfeervol in te richten dan heb je bij @konouzi_ en @interieurbymoi op het goede adres. Zij verkopen Marokkaanse, Indische en Bohemian woondecoratie. Zij laten veel op maat en naar keuze maken door  ambachtslui in Marokko waar ze een hechte band mee hebben opgebouwd en die zo ook weer een beter leven hebben kunnen opbouwen. En alles is handwerk!

 
Ik heb een fijne interview gehad met Bianca en zij vertelde dat haar passie voor Marokkaanse woondecoratie is ontstaan ongeveer 20 jaar geleden toen zij voor de eerste keer een rondreis door Marokko ging maken.
 
“De architectuur, de natuur, het lekkere eten, de lieve mensen, de cultuur,… alles is er zo prachtig”
 
Dus begon zij stilletjesaan eigen huis in te richten in de Marokkaanse stijl. Eerst heel traditioneel en door de jaren heen veranderde dat steeds naar haar eigen stijl.
 
Door op zoek te gaan naar unieke dingen is Bianca de Indische architectuur en decoratie tegengekomen waar zij ook op slag verliefd op geworden.
 

“Toen begonnen meer en meer mensen mij te vragen waar ik alles vandaan had want zij wilden het ook graag in hun huis en zo is mijn idee ontstaan om een webshop te openen met Marokkaanse en Indische decoratie voor je interieur, zodat jullie ook kunnen genieten van deze pareltjes in je huis waardoor je je elke dag een beetje op reis voelt” Ik raad jullie aan om zeker op hun website te gaan kijken : https://konouzi.com/

faribavanmoorsel
Bakkerij Boender

Nerina Skin Clinic

 

Nerina Skin Clinic

Nijverheidsstraat 1L

2995 AP, Heerjansdam

 

KVK: 62275585

 

Tel: 06 26 25 48 15

Email: info@nerinaskinclinic.nl

 Image

Uw declaraties kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar

Waar vindt u ons?

Openingstijden

Maandag:   gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30
Woensdag: 09.00 - 16.30
Donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 16.30
Zaterdag: 09.00 - 17.30
Zondag: gesloten
 

Vind ons op Facebook

MariaGallandNew1

Anboslogo

lookgoodfeelbetter

opleiden

Mesoestetic

logoimage